Functies voor gemeenteleden

Als kerken groeien wordt het lastig om te blijven onthouden wie wie is. Churchbook kan u daarmee helpen! Naast dat het een zeer geschikt communicatiemiddel is om uw gemeente te bereiken, kunnen gemeenteleden onderling met elkaar in contact komen. Churchbook brengt uw kerk in een nieuwe dimensie. Een communicatiemiddel van deze tijd! Connecting the church.

Bekijk ook de functies voor groepsleiders en ledenbeheerders.

Online betalen

Online giften geven, betalen voor een training of activiteit? Gebruik de online betaalmodule.
NIEUW!

Automatische incasso

Gemeenteleden kunnen zelf terugkerende giften instellen en beheren. NIEUW!

Adressenboek

Een online adressenboek met gegevens van gemeenteleden. Gemeenteleden bepalen zelf welke gegevens zichtbaar zijn d.m.v. de privacy instellingen.

Prikbord

Delen van berichten en foto's op het prikbord, waar mensen op kunnen reageren.

Marktplaats

Het plaatsen van advertenties op de marktplaats.

Planning

Bekijk je inzet voor de samenkomstplanner.

Vacatures

Reageer met 1 klik op vacatures binnen de gemeente.

Gemeente informatie

Lees informatie over de gemeente, zoals nieuws, gebedslijst of informatie over dopen, huwelijk, opdragen etc..

Privacy & AVG

Via een startpagina worden personen door een stappenplan geleid, waarbij ze akkoord gaan met het privacybeleid van de gemeente. Onderdeel van het stappenplan is het instellen van de privacy instellingen.

Eigen gegevens aanpassen

Gemeenteleden kunnen hun eigen gegevens aanpassen, welke door de ledenbeheerder geaccordeerd moeten worden, voordat ze worden doorgevoerd.

Aanmelden voor groepen

Gemeenteleden kunnen zichzelf aanmelden voor groepen, bijvoorbeeld lifegroups, huiskringen of cellen. Aanmelden kan op twee manieren, direct of na goedkeuring van de groepsleider.

Aanmelden voor trainingen

Gemeenteleden kunnen zichzelf aanmelden voor trainingen. Aanmelden kan op twee manieren, direct of na goedkeuring van de trainer.

Groepsomgeving

Bekijk de leden van de groep (bijvoorbeeld kring, bediening of training). Zie wanneer er teammeetings gepland zijn, deel documenten met elkaar of stuur chatberichten in de groepsomgeving.

Online leeromgeving

Studeer online: Dit kan d.m.v. het volgen van lessen, welke kunnen bestaan uit: video, tekst en/of documenten. Optioneel is er de mogelijkheid tot het instellen van eindvragen, voordat een les afgerond kan worden.

Privéberichten

Stuur andere gemeenteleden een privébericht.