Wie zijn wij

CHURCHBOOK bestaat inmiddels 9 jaar en is in 2010 begonnen met de ontwikkeling van Crossonline. Ontstaan vanuit de behoefte van een gemeente, die op zoek was naar een ledenadministratiesysteem. In de tijd is het systeem verder ontwikkeld, wat heeft geresulteerd in verschillende producten. Naast Crossonline, de ledenadministratie, is eerst de samenkomstplanner ontwikkeld, een module om personen in te zetten tijdens samenkomsten. Niet lang daarna is Churchbook ontstaan, een soort social media omgeving binnen de muren van de kerk.


Negen jaar later worden deze ervaringen en wensen vanuit diverse gemeenten gecombineerd tot een nieuw product. Een product waar alle elementen verder zijn geïntegreerd en verantwoordelijkheden niet alleen bij een ledenbeheerder worden gelegd. We nemen afscheid van de naam Crossonline en de losse producten en gaan verder als één totaalpakket onder de naam CHURCHBOOK.

En de ontwikkeling stopt niet. Het doel is CHURCHBOOK zo volledig mogelijk te maken, zodat u maar één pakket heeft voor uw administratie en dat tegen een scherp tarief!

Benieuwd wat CHURCHBOOK voor uw gemeente kan betekenen? Geheel kosteloos en vrijblijvend laten wij graag zien wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op om een afspraak te maken.

De medewerkers van CHURCHBOOK zijn ISO 27001 gecertificeerd.